Over ons

De kapsalon die al meer dan 20 jaar bestaat, en zich nog steeds kan onderscheiden van de rest, door toch up to date te blijven met de verschillende knip, kleur en andere behandelingstechnieken van deze tijd. U voelt zich dan ook altijd op u gemak als klant, en bent hier hartelijk welkom in onze salon waar de prijs even vriendelijk is als wijzelf.

‘Mooi zijn is voor velen authentiek zijn , doen wat bij je past, dragen wat je staat en blij zijn met jezelf. Het is geen kwestie van de juiste maten of de zeven schoonheden. Echte schoonheid komt van binnenuit en is een bron van energie en levenslust.

Simpel: Als creatieve groep laten we ons door heel veel inspireren. We zijn, continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren, nieuwe stijlen en nieuwe technieken.

Bij Kapsalon Ivo Kaal word je op een prettige manier geholpen. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor een passend hairstyling advies.

Wij zijn gespecialiseerd in haar kleuren. Wij geven jou en je haar aandacht en het comfort dat je verdient. Bij kapsalon Ivo Kaal is je haar in goede handen, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk zijn daarbij onze uitgangspunten.

spaarkaart kleurspecialiste